林書豪 Jeremy Lin (JLIN7) - 瘋繼續吹
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
林書豪 Jeremy Lin (JLIN7) - 瘋繼續吹

A forum for Jeremy Lin's fans

首頁Latest images會員註冊登入

羅力威最新大碟LLVII

向下 
+2
Linsanefan
superLINNNtendo
6 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容

文章數 : 1722
注冊日期 : 2012-03-27

羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周六 2月 09, 2013 12:19 am

feng_fung123 寫到:
whitestone 寫到:
superLINNNtendo 寫到:
已經行了不同的路,
想深一層......
只有祝福他..

對呀, 他巳不是我杯荼了, 我都是喜歡音樂感重, 比較世俗點(K 歌)
或者行藝術家的路, 格調高的音樂.

啊,他之前我根本不认识香港乐坛,不听中文歌(只认识那些天王天后),不看香港新闻。非常外国人生活,依家,日日追看老表你好野,日日看特首怎样被人糟质,真的是时空错乱。
依家正常番,要投入本地事务,为工作打拼。哈哈。
香港樂壇而家好差,
歌又唔好聽,啲人又假,
嗰時仲諗住羅生有點不同,
中文唔好都希望佢會進步,
點知原地踏步左咁耐....

我都追緊老表你好野,
另外嗰套初五好悶啊,
特首這個人我不關注,呵呵~~
回頂端 向下

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周六 2月 09, 2013 12:23 am

林瘋 寫到:
whitestone 寫到:
superLINNNtendo 寫到:
已經行了不同的路,
想深一層......
只有祝福他..

對呀, 他巳不是我杯荼了, 我都是喜歡音樂感重, 比較世俗點(K 歌)
或者行藝術家的路, 格調高的音樂.

啊,他之前我根本不认识香港乐坛,不听中文歌(只认识那些天王天后),不看香港新闻。非常外国人生活,依家,日日追看老表你好野,日日看特首怎样被人糟质,真的是时空错乱。
依家正常番,要投入本地事务,为工作打拼。哈哈。

老表真係幾好睇, 好好笑, 祖藍真係有國內同胞既韻味, 佢d東莞話都唔錯,我識有個朋友都係咁口音, 只係個咀型無咁誇. Laughing Laughing
祖藍咀型誇得嚟好自然, 呵呵, bounce
王苑芝都做得好好,
佢同祖藍好襯,
一樣咁高. Basketball
回頂端 向下
feng_fung123

文章數 : 88
注冊日期 : 2012-05-29

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周六 2月 09, 2013 11:49 pm

[/quote]

老表真係幾好睇, 好好笑, 祖藍真係有國內同胞既韻味, 佢d東莞話都唔錯,我識有個朋友都係咁口音, 只係個咀型無咁誇. Laughing Laughing
[/quote]

我中意王祖蓝,好搞笑!好有戏剧细胞,据说他有份写剧本。
回頂端 向下

文章數 : 88
注冊日期 : 2012-05-29

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周日 2月 10, 2013 12:02 am

[/quote]
香港樂壇而家好差,
歌又唔好聽,啲人又假,
嗰時仲諗住羅生有點不同,
中文唔好都希望佢會進步,
點知原地踏步左咁耐....

我都追緊老表你好野,
另外嗰套初五好悶啊,
特首這個人我不關注,呵呵~~[/quote]

没太多时间,我会选择性看电视剧,最重要relax。初五一集不看,老表完了看日剧。特首事件当闹剧看,香港政治人物个个都有潜质做演员。

都是过去一年的印象了,某人正式入娱圈不是原本那个人了。
人在江湖身不由己挂,学了语言伪术,炸取跟随者金钱及时间,一切都是计算。
上位巩固后,跟随者可以休息(?)真心话都说了出来!
sorry不说了,依家绝迹论坛,少看娱闻,当是我的偏见啦。
回頂端 向下
林揾仔

林揾仔

文章數 : 774
注冊日期 : 2012-03-26

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周一 2月 11, 2013 10:45 pm

我都唔知威威已出了第二隻唱片, 但我係不會買的
回頂端 向下
林瘋

林瘋

文章數 : 2486

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周二 2月 12, 2013 4:41 am

没太多时间,我会选择性看电视剧,最重要relax。初五一集不看,老表完了看日剧。特首事件当闹剧看,香港政治人物个个都有潜质做演员。

都是过去一年的印象了,某人正式入娱圈不是原本那个人了。
人在江湖身不由己挂,学了语言伪术,炸取跟随者金钱及时间,一切都是计算。
上位巩固后,跟随者可以休息(?)真心话都说了出来!
sorry不说了,依家绝迹论坛,少看娱闻,当是我的偏见啦。

係呀, 講到明啦, 不過希望佢會知恩圖報, 唔係無言感激就算.
年輕人有時唔明人地點解為佢付出咁多, 只係簡單多謝就算, 其實人地係用心用力支持佢, 都係出於關心所以肯犧牲, 佢唔好話叫人早抖就算, 又話自己多野講, 真係.........架咩???
佢自己唔掙氣唔改進, 要令更多人欣賞唔洗而家既支持者辛苦, 都唔知幾時先可以?
回頂端 向下

發表主題: 回復: 羅力威最新大碟LLVII   羅力威最新大碟LLVII - 頁 2 Icon_minitime周日 3月 03, 2013 1:53 am

心情唔靚,搵啲野嚟笑吓...
我家姐係電視度見到佢,
佢話仲乜羅生而家成個大陸仔咁,
成個樣都變晒...
係呀,佢塊臉腫到成個豬頭咁圓,
以前真是覺得佢有幾分氣質,
但是而家,
真是不敢恭維,
嚇人......

回頂端 向下

羅力威最新大碟LLVII
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
林書豪 Jeremy Lin (JLIN7) - 瘋繼續吹 :: 音樂, 電視和電影推介-
前往: